Framsida         Suomeksi
Vår värdegrund Om oss Personal Händelser Förening jobbahososs
 
 
 

Lediga jobb

 

Vill du vara med och skapa kvalité, trygghet och stimulans?

Suomikoti är ett särskilt boende för finskspråkiga seniorer. Vår verksamhet drivs av en ideell förening utan något vinstintresse. För närvarande har vi 53 boende och ca 80 anställda i olika befattningar. Läkaren vi anlitar är finsktalande med geriatrisk specialistkompetens. Verksamhetschefen rapporterar till föreningens styrelse.
Vår vision är att erbjuda finska seniorer ett bra boende med hög kvalité, trygghet och stimulans. Ett värdigt liv och välmående är viktiga delar i Suomikotis värdegrund. Läs mer på www.suomikoti.se

Suomikoti söker en finsktalande verksamhetschef med ambitioner och stort hjärta.

Vår nuvarande tf. verksamhetschef slutar under våren och vi söker därför en efterträdare. Som verksamhetschef har du även det övergripande ansvaret för ekonomi och personal. Kontakt med boende, anhöriga, myndigheter och media är andra viktiga uppgifter för verksamhetschefen. Tillsammans med vår välutbildade och engagerade personal kommer du att medverka till att ge våra boende en trygg och värdig omsorg. Tjänsten är placerad i Enskede.

Vi söker dig med stort hjärta och intresse för att ta hand om och vidareutveckla vår verksamhet. Du har gedigen ledarerfarenhet, är trygg i din roll och har förmåga att arbeta med komplexa frågor. Du är analytisk och fattar beslut med både empati och diplomati. Du har adekvat ledarskapsutbildning samt erfarenhet från vård- och omsorgsboende med heldygnsomsorg. Du är van att leda kvalitets- och utvecklingsarbete och har goda språkkunskaper i finska och svenska i både tal och skrift. Utbildning eller erfarenhet från demensvård är meriterande.

Vill du veta mer? Kontakta gärna styrelseordförande Jarmo Kovanen, telefon 070-402 60 86.
Mejla din ansökan snarast, dock senast den 2019-04-22 till Jarmo.Kovanen@stockholm.se
Samtal från annonsförsäljare och rekryteringsföretag undanbeds.


 

Suomikoti söker en sjuksköterska till dagpass. Heltid tjänst. Sök jobbet senast: 30 april 2019. Kontaktinformation tuija.niemonen@suomikoti.se / 070 841 2690

Suomikoti söker en undersköterska till skiftpass (morgon och kväll).
Kontaktinformation taina.andreev@suomikoti.se / 070 744 06 25

Suomikoti söker extra personal till sommaren. Sök jobbet senast den 31. mars. 

 
 
© Suomikoti. Webbmaster Kai Kangassalo